Més esport

Natació

Belmonte i Vall, al circuit català

Natació. La campiona olímpica i una de les especialistes mundials de la braça seran alguns dels atractius del trofeu Alejandro López al CN Sant Andreu, que demà servirà per inaugurar la dinovena edició d’un esdeveniment de referència

El trofeu Alejandro López que organitza el CN Sant Andreu servirà per inaugurar demà la dinovena edició del Circuit Català de Trofeus de Natació Gran Premi Diputació de Barcelona. Es tracta d’una competició, impulsada per la federació catalana, la Diputació de Barcelona i clubs de la demarcació de Barcelona, que consta de set proves entre l’octubre i el juny que permet als nedadors tenir un calendari competitiu actiu.

A més, algunes cites comptaran amb la presència de les primeres espases aquàtiques catalanes com per exemple demà mateix al club andreuenc, on hi ha prevista la participació de la campiona olímpica Mireia Belmonte. En principi, la badalonina participarà en els 1.500 lliure i els 400 estils. També hi seran la triple medallista d’Europa i del món, Jessica Vall, a més d’Àfrica Zamorano, Erika Villaécija i Aschwin Wildeboer, que torna a la competició.

El programa del circuit continuarà amb el Trofeu Fèlix Serra Satamans a Manresa que organitzarà el CN Minorisa (4 de novembre), el Ciutat de Terrassa del CN Terrassa, que coincidirà amb l’Open Català (26-28 de gener), el trofeu CN Sabadell (10 i 11 de març), el Sant Jordi al CE Mediterrani, el Ciutat de l’Hospitalet (26 de maig) impulsat pel CN l’Hospitalet i el Ciutat de Mataró, que serà l’obert català júnior de natació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)