Tennis

Federer i Del Potro, semifinalistes de luxe a Basilea

ATP. A Viena, l’alemany Alexander Zverev (1) va claudicar contra Jo-Wilfried Tsonga (8)

El suís Roger Federer (1) no va decebre el seu públic i va superar el francès Adrian Mannarino tot i un ensurt inicial per 4-6, 6-1 i 6-3 en els quarts de l’ATP 500 de Basilea, un torneig que ha guanyat set vegades. El rival del geni en les semifinals d’avui serà el vencedor del duel que van jugar més tard el belga David Goffin (3) i el nord-americà Jack Sock (6). L’altra gran estrella de les semifinals serà l’argentí Juan Martín Del Porto (4), que va derrotar el castellonenc Roberto Bautista (6) per 6-2, 2-6 i 6-4 i encara aspira a jugar la copa Masters. Avui se les haurà amb el croat Marin Cilic (2).

A l’ATP 500 de Viena, les semifinals les jugaran el francès Jo-Wilfried Tsonga (8), que va guanyar l’alemany Alexander Zverev (1) per 7-6 (6) i 6-2, i l’alemany Philippe Kohlschreiber. L’anglès Kyle Edmund s’enfrontarà amb el francès Lucas Pouille.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)