Handbol

Silvio Heinevetter frena l’equip de Jordi Ribera a Berlín (28-24)

Handbol. La reacció del conjunt espanyol no va ser suficient per superar la gran primera meitat de la selecció alemanya (16-9)

L’endemà de l’exhibició a Magdeburg (24-26), el conjunt de Jordi Ribera va claudicar contra una selecció alemanya que a Berlín va marcar diferències des de la primera meitat (16-9) i que va tenir en l’excèntric porter local Silvio Heinevetter tot un mur de contenció.

El vallesà Arnau García va marcar les dues primeres dianes, però l’extrem Uwe Gensheimer va replicar a tota velocitat. La selecció espanyola no va trobar la fluïdesa necessària per superar la fèrria defensa germànica, que es va anar engrandint amb les grans aturades de Heinevetter. La precipitació espanyola va permetre que l’equip local sortís al contraatac i encarrilés la victòria abans del descans.

Amb Gonzalo Pérez de Vargas a la porteria i l’extrem barceloní David Balaguer com a punta de llança en atac, l’equip de Ribera va iniciar el camí de la remuntada en el segon temps. La defensa 5-1 també va servir per desconnectar l’atac alemany, que tot i així no va deixar que Espanya reduís el desavantatge a menys de tres gols. La mobilitat de Kohlbacher a la zona central va donar aire a Alemanya, que va poder tancar els actes del centenari de la seva federació d’handbol amb una victòria per 28-24. A més de Balaguer (6), també va destacar l’aportació ofensiva de Valero Rivera, amb quatre dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)