Hoquei sobre gel

El Puigcerdà guanya el seu primer partit de la temporada

Hoquei sobre gel. Es va imposar a la complicada pista del Jaca, el segon, per 4-5 després de fer un partit molt seriós i efectiu

La primera victòria del CG Puigcerdà va arribar a la complicada pista del Jaca, el segon classificat, per un ajustat 4-5 (1-1, 1-2, 2-2). L’equip de la Cerdanyola va plantejar molt bé el partit i va fer un joc molt seriós i efectiu. Després de cinc derrotes seguides els homes de Salva Barnola necessitaven un resultat positiu, perquè anteriorment havien estat molt a prop de guanyar en diversos partits. En l’enfrontament contra el mateix Jaca a Puigcerdà, la derrota va arribar en el temps suplementari i per això va sumar el primer punt. El Puigcerdà continua en la cinquena i darrera posició, però amb quatre punts és a només dos del Majadahonda i del FC Barcelona. El pròxim partit serà el derbi català contra el Barça, que visitarà la Cerdanyola. Una nova victòria del Puigcerdà el podria fer pujar dos llocs a la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)