Tennis

Nadal plega pel genoll

Tennis. El manacorí no va jugar els quarts del Masters 1.000 París-Bercy a causa de les molèsties al tendó rotular i és dubte per a la copa Masters

Les molèsties al tendó rotular del genoll dret van obligar ahir Rafa Nadal a retirar-se abans de jugar els quarts de final del Masters 1.000 de París-Bercy, competició que encara no ha guanyat mai. “No es tracta de si arribo a Londres per jugar el Masters o no. No em veig jugant tres partits més ara mateix en el torneig. Porto el meu cos al límit i estem en el tram final del curs. El meu genoll sempre m’incomoda una mica, i de vegades em fa més mal, com ara, i amb aquest dolor no puc competir.” El balear ja va acabar amb molèsties i el genoll embenat el partit feixuc de dijous contra l’uruguaià Pablo Cuevas i, evidentment, és dubte per jugar la copa Masters del 12 al 19 de novembre, una altra competició en què ha pres part en diverses ocasions, però que tampoc no ha guanyat mai. El seu rival, el serbi procedent de la prèvia Filip Frajinovic, jugarà avui la semifinal davant del nord-americà John Isner (9), que va derrotar l’argentí Juan Martín del Potro (14) per 6-4, 6-7 (5) i 6-4. El sud-americà, que ha brillat aquest 2017, es va acomiadar de la possibilitat de jugar la copa Masters, que passava exclusivament per guanyar el torneig francès. Isner, per contra, entra de ple en la lluita. Si s’endú el títol ocuparà la vuitena plaça. Si el seu compatriota Jack Sock és el campió, serà ell l’elegit i si cap dels dos ho aconsegueix, el beneficiat seria l’asturià Pablo Carreño, que ha fet una gran temporada i busca la cirereta.

Granollers i Dodig, a la semifinal

El català Marcel Granollers i el croat Ivan Dodig (7) van vèncer ahir per 6-3 i 6-4 contra el finlandès Henri Kontinen i l’australià John Peers (1), els números 1 del món, en els quarts de París-Bercy, i avui jugaran la semifinal contra l’holandès Jean Julien Rojer i el romanès Horia Tecau (6). Els López, el català Marc López i el toledà Feli López, van posar ahir punt final a la temporada en l’onzena posició del rànquing de dobles perdent per un doble 6-3 contra la parella formada pel polonès Lukasz Kubot i el brasiler Marcelo Melo (2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)