Futbol sala

Futbol sala

El Barça Lassa es corda el cinturó pel calendari que ve

Futbol sala. Els blaugrana, que avui (21 h) visiten el feu del Peníscola, tenen davant seu uns darrers divuit dies de novembre molt exigents

S’albiren revolts. El Barça visita avui (21h) la pista del Peníscola enmig d’un mes de novembre farcit de partits. Fins a set enfrontaments tindrà l’equip d’Andreu Plaza, en uns pròxims divuit dies de molta exigència. Fins a tres competicions disputaran els blaugrana –tres partits de lliga, els quarts de final de la copa del Rei i l’Elit Round de la UEFA Futsal Cup– en aquest tram de curs. Els catalans, que han començat bé el mes encadenant dos triomfs contra el Cartagena i el Jaén, no volen abaixar el pistó tot i el nivell dels rivals que tenen d’ara endavant. La visita d’avui a Peníscola, un equip que l’any passat ja va guanyar els tres punts a casa contra el Barça, és el primer escull. “No ens podem refiar de la posició en la classificació perquè tenen molt més potencial que no han demostrat en el començament de curs. Han d’anar a més, però esperem que després de jugar contra nosaltres”, explica Andreu Plaza, el tècnic del Barça, que no podrà disposar de Roger –ahir va notar unes molèsties al quàdriceps–, Sergio Lozano –lesionat del recte de la cuixa dreta–, Esquerdinha i Leo Santana, tots dos expulsats a Jaén. Ferrão i Tolrà tornen a una llista un pèl abans per les circumstàncies dels darrers dies.

Davant, un novembre amb dos partits complicats al Palau: Xota (10/11) i Llevant (18/11), que han començat molt forts la temporada. Enmig, els blaugrana visitaran el Rivas (14/11), el matagegants de la copa. Tot això, amb la fase elit de la UEFA Futsal Cup a l’horitzó: tres partits d’extrema exigència i un sol bitllet per la final four. Venen revolts i el Barça s’ha de cordar el cinturó.

LES DADES

7
Partits.
A l’equip blaugrana li resten set partits per acabar el mes de novembre
4
Baixes.
Sergio Lozano, Roger (lesió), Leo Santana i Esquerdinha (sanció) no es vestiran de curt avui.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)