Atletisme

Lamdassem, tretzè al cros d’Atapuerca

Atletisme. El fondista lleidatà va ser el millor entre els espanyols i presenta la candidatura per a l’europeu de l’especialitat

El lleidatà Ayad Lamdassem (Bikila) va ocupar el tretzè lloc en el cros d’Atapuerca, considerat el millor del món, i s’ha col·locat en la primera posició entre els candidats a formar part de la selecció espanyola per a l’europeu de l’especialitat, que es disputa a la població eslovaca de Samorin el 10 de desembre. El palamosí Adel Mechaal (New Balance) va competir de més a menys i al final es va haver de conformar amb el dissetè lloc, el cinquè entre els corredors espanyols. La prova va ser pura selecció natural i en l’esprint final l’etíop Getaneh Molla (24:45 en 9 km) va superar el jove ugandès Jacob Kiplimo per només un segon. En la cursa femenina, l’etíop Senbere Teferi va repetir triomf davant de la kenyana Margaret Chelimo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)