Rugbi

Catalunya, amb èpica

Rugbi. La selecció catalana, que jugarà la final contra Madrid o el País Basc, va capgirar un 10-0 en contra i es va imposar 13-24 a Andalusia

La selecció catalana femenina disputarà la final del campionat estatal, després de guanyar a Sevilla la selecció d’Andalusia 13-24 després d’una èpica remuntada (10-0 en la primera meitat). El vencedor del duel entre Madrid i el País Basc serà el rival de Catalunya en la lluita pel títol, a camp neutral.

Àfrica Félez, Judith Vélez, Paula Xutglà, Alba Alarcon, Magda Pérez i Cris Batchellí eren les jugadores del GEiEG en aquesta darrera cita. En l’anterior, la també grupista Eli Martínez –ara amb la selecció estatal– va donar el triomf a Catalunya amb una marca als darrers instants del partit contra Castella i Lleó a la Mar Bella (26-24).

En el partit d’aquest cap de setmana, el conjunt local es va avançar en el marcador 10-0 i guanyava 13-7 a 10 minuts per al final, abans de l’èpica remuntada catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)