Handbol

Pinten bastos

Divisió d’honor plata. El Bordils perd contra un dels dos únics equips al qual havia guanyat aquest curs i encaixa la quarta derrota en cinc partits de lliga al Blanc i Verd, fidel en la desfeta

BORDILS 20 TORRELAVEGA 28

BORDILS:González, Mach (5), Reixach,, Márquez (2), Combis (1), Prat, Palahí (3), Masó (1), Comas,, Vilanova, Oliver (1), Moreno (4), Montes (2), Hospital (1) i Fornés).TORRELAVEGA:Fernández (2), Benito (2), Oliver (1), Campo (3), González (2), Araújo (1), Huix, Merino (2), Setién, Dorado (5), Hernández (5), Villalobos (2), Salvarey (), Colunga (2), Soto (), Gabaldon.PARCIALS:1-1, 2-3, 4-4, 7-6, 10-9, 10-12, 12-13, 14-14, 16-17, 17-20, 18-24 i 20-28.ÀRBITRES:Josep Millan Cazorla i Jordi Quintanar Manzano (Catalunya). Exclusions a Márquez i Vilanova pel Bordils i a Colunga i Dorado (2) pel Torrelavegaxt.

El 19-27, d’Araujo de porteria a porteria, va obrir la tradicional ovació del darrer minut de partit del Blanc i Verd al seu equip. Els jugadors, després, van tornar a fer la volta a saludar els aficionats. Però pinten bastos. Perquè en el darrer temps mort (23:37, 18-24), Sergi Catarain va manar atacar amb set i, fins al final, Mach va fer el 19-24 en una acció individual i, Hospital, el 20-27 amb el pavelló dempeus aplaudint.

L’esperit

Va fer mal, molt. I sembla que encara s’arrossega el dol de la derrota de fa quinze dies amb l’Antequera amb el desenllaç del penal d’Ignasi Moreno i el 24-21 desaprofitat en els darrers 6 minuts (25-26 final). El 17 del Bordils va dir després que tornaria als seus companys el punt, i es va posicionar com el jugador que més s’hi esforçava, encara que no fos el de més qualitat. I aquesta filosofia va ser la del Bordils a la primera meitat, amb l’extrem donant el primer avantatge local al 17’ (6-5) abans que Palahí enfilés la màxima local a dos (7-5). Una variant tàctica respecte al partit de copa amb els càntabres –28-23 la vigília de l’1-O, en el primer triomf del curs en partit oficial– mantenia l’avantatge local mitjançant Márquez (8-7 pel pivot quan la jugada marcava l’extrem, Mach de penal (10-9) en la seva segona visita als set metres després que Moreno anotés el 9-9 aprofitant un refús van ser l’inici del fi: sis minuts sense marcar i un parcial de 0-3 amb pilotes perdudes en els atacs locals (10-12 al descans).

La sentència

El pas pel vestidor va servir per tapar la via d’aigua de l’extrem dret taronja. L’empat a 12 amb el 3/3 de Mach (32’), a 13 amb xut de Masó (36’) després de dues pèrdues de l’11 del Bordils i a 14 de Combis per sobre el porter des de l’extrem (43’) van ser els darrers arguments. La va tenir Huix, a qui Jordi va aturar els llançaments i fins i tot un mà a mà en contraatac amb 14-16. Però del darrer empat, a 17 (Márquez) els visitants van fer un 0-5 amb el Bordils sense marcar en sis minuts. I després, tot va ser actitud.

ELS VESTIDORS

Perdent de vuit és complicat dir-ho, però no hem fet un mal partit, sobretot en la primera meitat, amb dotze gols en contra
Els punts eren importants per a nosaltres. Sabíem que la nostra plantilla era més àmplia i havíem d’aguantar
Dalmau Huix
Jugador torrelavega
En la segona meitat hem abaixat el rendiment però no és tan mal partit com diu el resultat
Sergi Catarain
entrenador bordils
No hem gestionat bé les superioritats; en la segona meitat en tenim dues de seguides i perdem la pilota. No arribem a llançar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)