Handbol

Quatre rivals directes en els propers cinc partits

Handbol. Les visites del Bordils a Palma del Río, Villa de Aranda i Covadonga i el partit a casa contra l’Ikasa Madrid podrien marcar el futur dels gironins per bé o per mal

El Bordils està a punt de completar el primer terç de la lliga i no troba, de moment, la fórmula per mantenir la regularitat que necessitaria per afrontar la segona volta amb possibilitats reals de lluitar per la permanència. Amb tot, això acaba de començar i l’equip afrontarà en les cinc properes jornades partits absolutament decisius que poden canviar la dinàmica perdedora dels jugadors de Sergi Catarain. Els gironins, setzens i cuers de la lliga, jugaran contra quatre dels cinc últims classificats en les properes cinc jornades, és a dir rivals directes contra els quals s’hauran de sumar punts tant sí com no. Entremig visitarà Bordils, el 2 de desembre, el líder de la divisió de plata, l’Alcobendas, una altra pedra de toc.

El tour del Bordils contra els equips que lluiten, com ells, per fugir de la zona de descens començarà dissabte vinent a Palma del Río (Còrdova), tretzè amb només quatre punts. Després de la visita del líder, l’equip viatjarà a Villa de Aranda (12è), que està completant un primer terç de lliga molt per sota de les seves possibilitats; rebrà l’Ikasa Madrid, ara mateix penúltim amb un punt més que els gironins, i començarà el 2016 amb una visita a Covadonga, també en posició de descens (14è).

El pitjor balanç

L’equip de Catarain és el que té pitjor diferència de gols a favor i en contra (29) i l’únic, juntament amb el Covadonga, que ha encadenat tres derrotes en un campionat igualadíssim en què la revelació és l’Agustinos d’Alacant del gironí Natan Suárez, tercer a dos punts del líder. L’excentral del GEiEG i el Sarrià és el jugador que, per edat i rendiment, més impacte està causant aquest curs en la categoria, tercer màxim golejador (57 gols) i convocatòria amb la selecció espanyola júnior. Sergi Mach (42 gols) es manté en el top 10 dels golejadors de la lliga.

La prova de la igualtat extrema d’aquesta temporada en la categoria és que l’únic equip que ha guanyat tres partits seguits en les darreres jornades és el Torrelavega, botxí dissabte del Bordils. Entre el líder, l’Alcobendas, i el setè classificat, l’Amenábar, només hi ha quatre punts de diferència. Per sota, el Bordils té sis equips a cinc o menys punts. El començament no ha estat bo, però hi ha camí de sobres per aixecar-se i remuntar.

LES XIFRES

3
partits
ha perdut el Bordils només per un gol: Agustinos, Alsur i Lanzarote.
Propers partits
Palma (13è) - Bordils (16è) J. 10
Bordils (16è) - Alcobendas (1r) J. 11
Aranda (12è) - Bordils (16è) J. 12
Bordils (16è) - Madrid (15è) J. 13
Covadonga (14è) - Bordils (16è) J. 14
42
gols
ha fet fins ara Sergi Mach, desè màxim golejador de la divisió de plata.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)