Un terç de ‘remember’

Handbol. L’Augi Sarrià apallissa el Bordils B en un duel que va durar fins al minut 20 (8-8). Un parcial d’1-6 abans del descans i la millora visitant, després, tanquen el partit a sis del final (18-29)

bordils b 21 augi sarrià 29

BORDILS B:Congost (4), Pou, Montero (2), Mallorquí, Hospital (2), Punsetí, Mach, Batlle, Palahí (3), Masó (2), Fornès (3), À. Molina (2), Ll. Amagat (3), P. Molina, Bañeras i J. Amagat.AUGI SARRIÀ:Guitart, Pórtulas (3), Pere Arnau (10), Palomeras (1), Fina (4), Martí Arnau (2), Ballester (2), Rovira (1), Serrano (1), Mariscal (1), Moreno, Torres (3), Lozano (1), Díaz i Vicente.PARCIALS:2-1, 4-3, 6-4, 8-7, 9-11, 10-14; 11-17, 15-19, 17-23, 18-26, 18-29 i 21-29.ÀRBITRES:Pérez Acedo i Toro Ponce. Exclusions a Pou, Punsetí, Fornès i À. Molina i a Pere Arnau, Martí Arnau (2), Ballester, Rovira i Vicente.

El Blanc i Verd dels vells temps, amb una meitat de grada per a cada afició i els dos equips intercanviant-se cops a cara descoberta. 0-1 de Martí Arnau, empat de Palahí, dos gols de Congost (3-1), David Mach molt inspirat a la porteria local (6 aturades al minut 13 amb 6-3) i, els extrems del Bordils, de fil conductor ofensiu. L’aparició de Pere Arnau en atac amb els seus dos primers gols va permetre a l’Augi fer un primer parcial de 0-4 (6-7) i només una exclusió per banda –de Punsetí i Martí Arnau (17:56)– va allargar la sessió de remember dels Bordils-Sarrià previs a l’ascens del primer equip bordilenc a plata fins al minut 20 i amb un jugador menys a cada banda (8-8).

El tercer gol de Congost va donar el darrer avantatge als de Carles Ramonet, que encaixarien un parcial d’1-6 amb quatre gols de Pere Arnau –el 9 n’havia fet set fins al descans–. I gràcies, perquè Mach encara va excel·lir amb el seu cara a cara a Lozano al contraatac. Una aturada de Guiti a l’extrem local –Adrià Fornès, un dels tres blanc i verds que havien arribat de Palma del Río– que era l’empat a 10 i la posterior exclusió de Robert Hospital van disparar l’avantatge visitant (10-14).

Pere Arnau de penal i Torres (10-16) deixaven pas a un altre centre d’interès: els penals del Bordils. Hospital va fer l’11-16 al refús de l’aturada de Pau Guitart, la primera de tres seguides i abans que Congost fes el 13-18 al refús del quart. David Mach també es va lluir amb dues contres seguides de Pol Díaz amb 11-17. Però les aparicions del Bordils per tombar la granítica defensa dels de Carles Morales eren en singular: dos gols de Masó (15-19) i d’Amagat (17-23). I a Pere Arnau (18-24 i 27) s’hi van afegir Fina i Palomeras a la contra abans que Lozano tanqués el duel amb una doble filigrana (18-29).

Hem portat el ritme els primers quinze minuts però ells han anat fent i quan ens hem precipitat ens han cosit a contraatacs
Amb el cor no en fèiem prou i havíem de fer un pas endavant en la nostra definició
Carles Ramonet
entrenador bordils b
En el descans hem insistit en el que ens havia funcionat i en l’inici de la segona meitat hem pogut millorar més la defensa i córrer
La feina al darrere, que estem molt tranquils amb Guiti, ens ha permès fer créixer l’avantatge