Més esport

Esports

Tamborí

El mundial ja és aquí

Tamborí. La setmana vinent, entre el 8 i el 10 de desembre, tindrà lloc el segon campionat del món ‘indoor’ a Vilanova i la Geltrú

Catalunya rebrà el segon campionat del món de tamborí entre divendres i diumenge de la setmana vinent. Vilanova i la Geltrú serà la seu principal de l’esdeveniment, que dimarts es va presentar a l’Ajuntament d’aquesta localitat, amb la presència del vicepresident de la FIBaT, Jordi Moncusí; el representant de Barcelona del Consell Català de l’Esport, Santi Siquier; la regidora d’Esports de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, i el president de la Federació Catalana de Tamborí, José Martínez. Les seleccions catalanes masculina i femenina competiran en un torneig que pretén atraure públic de les dues localitats amfitriones –Vilafranca del Penedès serà l’altra seu–, com també d’altres punts del país. Hi ajudarà l’espectacularitat del tamborí i la participació dels equips d’Itàlia i França. L’accés als pavellons serà gratuït.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)