Ciclisme

Victòries de Ventura i Roura a Cruïlles

Ciclisme. Es van imposar en la categoria reina de la primera prova del MTB Challenge Series, que tornarà el febrer a Sant Gregori

Ismael Ventura i Sílvia Roura van ser els vencedors de la primera prova de la MTB Challenge Series en la categoria marató, que va tenir 75 km de recorregut i un desnivell positiu de 2.000 m.

La prova masculina va tenir com a primer protagonista Marc Trayter, que va prendre la iniciativa junt amb Oriol Colomé, defensor del títol. Tots dos van obrir uns segons d’avantatge respecte d¡un grup format per Ismael Ventura, Julen Zubero i Ricard Calmet. En els últims quilòmetres, Ventura va passar a l’atac i va començar a guanyar posicions. Quan ja es veia la línia de meta va superar Trayter i en l’esprint es va imposar de manera agònica a Calmet.

La prova femenina no va ser tan igualada. Sandra Santanyes va dominar la primera part de la prova, però en la segona la va superar Sílvia Roura durant el descens d’un corriol. La diferència entre les dues ciclistes va anar en augment i Roura no va tenir problemes per assegurar-se la victòria amb més de vuit minuts d’avantatge respecte de Santanyes. El podi el va tancar Tina Castanyer.

La marató per equips masculins la van guanyar Narcís Pujol i David Martí (4h08:33). En equips mixtos es van imposar Sandra Jordà i Javier Salamero (4h37:12). Finalment, el ral·li masculí (38 km) el va guanyar Lluís Navarro (1h50:38) i el femení, Teresa Costa (2h06:34). La propera prova del circuit MTB Challenge Series es farà a Sant Gregori el 13 de febrer.