Hoquei sobre herba

La recta final

Hoquei sobre herba. La fase decisiva de la copa Catalunya tanca l’any dels clubs catalans: Egara-Polo i Terrassa-Junior, semifinals femenines; i Egara-Atlètic i Barça-Polo, les masculines

Amb la lliga aturada a l’equador de la fase regular i els jugadors internacionals disputant la final de la World League, l’hoquei català tanca l’any lliurant els títols del campionat de Catalunya.

Diumenge es van completar els darrers buits que quedaven en les semifinals masculines i femenines. L’Egara, amb un triomf en el derbi terrassenc contra l’Atlètic, va segellar el seu bitllet i es veurà les cares amb el Polo barceloní, la gran revelació de la lliga amb nou victòries i una derrota en la divisió d’honor femenina. A l’altra banda del quadre, es veuran les cares el Terrassa i el Junior de Sant Cugat del Vallès, primer classificat del grup A i segon del B, respectivament.

En la competició masculina, el Barça intentarà donar la sorpresa. És l’equip amb menys potencial entre els quatre semifinalistes i es jugarà un lloc a la final del dia 17 amb el Polo. En l’altra banda del quadre, l’Egara i l’Atlètic protagonitzaran un derbi terrassenc, sempre atractiu. La recta final de l’any repartirà un parell de títols sobre l’herba abans que l’hoquei sala prengui el relleu les properes setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)