Més esport

Albert Bosch, a l’MDS del Perú

Ultrafons. L’aventurer de Sant Joan de les Abadesses va córrer contra el canvi climàtic la primera Marató des Sables que es disputava per primer cop fora del Sàhara, al desert d’ICA

La Marató des Sables, al Perú, era la primera edició que es disputava fora del Sàhara després de 32 edicions, i la cursa, de 250 quilòmetres en 6 etapes, la prova que Albert Bosch va escollir per alertar del perill del canvi climàtic: “Aquest repte l’hem gaudit al màxim. I, a la vegada, l’hem dedicat a reflexionar sobre els problemes de la desertificació per promoure actituds de lluita contra el canvi climàtic. Perquè la natura no està només per ser gaudida, sinó també, i sobretot, per ser protegida”, va dir l’aventurer de Sant Joan de les Abadesses, que acabaria entre els 50 primers una cursa en la qual els 350 participants que van prendre la sortida havien de fer recorreguts entre 30 i 80 km cada dia, amb temperatures de fins a 40 graus i en autonomia perquè l’organització només els facilitava l’aigua.

“L’esport en la meva vida no és cap fi, sinó un mitjà per arribar a l’aventura. I l’aventura, al cap i a la fi, també és només un mitjà al servei del meu veritable propòsit: viure intensament la natura i descobrir llocs molt especials que hi ha en aquest preciós planeta que tan malament tractem”, va dir Albert Bosch.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)