Més esport

Arrenca el mundial

Tamborí. Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès acullen, entre avui i diumenge, la màxima competició internacional ‘indoor’

Les seleccions catalanes disputaran avui quasi tota la primera fase del mundial de tamborí indoor, que té lloc a Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès aquest cap de setmana. A les 17.50 hores, la selecció masculina es jugarà, molt probablement, el primer lloc del seu grup contra Itàlia, una de les grans favorites. Al matí, els nois hauran jugat contra Benin i demà contra Hongria, dos rivals més assequibles.

Les noies, per la seva banda, es disputaran contra França, l’altre gran del tamborí mundial, l’hegemonia del seu grup, a les 16.30 hores. Amb tot, el duel més esperat és el que les enfrontarà amb la selecció espanyola avui, molt d’hora: a les 8.30 del matí. Anglaterra serà l’altre contrincant, a les 12.30 del migdia.

Torneig masculí
Catalunya, Itàlia, Hongria i Benin.
Brasil, San Marino, Espanya i Anglaterra.
França, Portugal, Alemanya i Txèquia
Torneig femení
Catalunya, França, Espanya i Anglaterra.
Itàlia, Hongria, Brasil, Alemanya.
El sistema de competició
En el torneig masculí els dos millors campions de grup accediran a semifinals i el pitjor primer s’enfrontarà amb el pitjor segon i els altres dos subcampions disputaran l’únic duel de quarts. En el torneig femení, els dos segons i els dos tercers disputaran els quarts, mentre que els dos campions van directes a semifinals,
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)