Handbol

Handbol

mundial d'Alemanya

Sense por de la campiona

Handbol. La selecció espanyola femenina juga avui els vuitens del mundial amb la voluntat de donar la sorpresa contra Noruega, que defensa el títol

Sense gens de por i amb moltes ganes de donar la sorpresa; així afronta la selecció espanyola femenina els vuitens de final del mundial contra Noruega (20.30 h), l’actual campiona. Espanya, amb destacat protagonisme català per la presència del tècnic nascut a Granollers Carlos Viver com a seleccionador estatal, i de la lateral de Sant Quirze del Vallès Ivet Musons, saltarà a l’Arena de Leipzig amb la intenció de lluitar fins al final per accedir als quarts de final.

El combinat estatal va fer una bona primera fase de grups amb tres victòries, un empat contra França i una única derrota –per només dos gols–, contra Romania. La tercera posició del grup A li permetia evitar el primer del grup B però, Suècia va sorprendre Noruega en el darrer partit i va fer que la defensora del títol mundial acabés segona i es trobés amb Espanya en els vuitens. En la fase de grups el conjunt de Carlos Viver es va mostrar sòlid i capaç de reaccionar en els moments de dificultats. Ivet Musons va debutar en una gran competició amb la selecció espanyola però això no es va notar en cap moment i va mostrar una gran maduresa dins de la pista, i va ajudar Espanya en moments complicats marcant gols importants i fent una gran defensa. La vallesana que juga a l’Elx va marcar 14 gols de 22 llançaments i dos de quatre penals transformats.

En partits oficials Espanya i Noruega s’han enfrontat vint-i-quatre vegades, amb dinou victòries per a les escandinaves, dos empats i només tres victòries del conjunt estatal. L’equip està convençut que guanyarà per quarta vegada.

LA FRASE

És un partit a cara i creu, i no hem de tenir por absolutament de ningú
Carlos Viver
SELECCIONADOR ESPANYOL
Jugats ahir
Sèrbia - Montenegro 29-31
Hongria - França 26-29
Alemanya - Dinamarca 17-21
Suècia - Eslovènia 33-21
Avui
Rússia - Corea Sud 17.30 h
Romania -Rep. Txeca 17.30 h
Japó - Holanda 20.30 h
Espanya - Noruega 20.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)