Handbol

Efecte mirall, a les cinc al Blanc i Verd

Handbol. El Bordils, tercer per la cua i a un punt de la permanència, rep el Madrid, penúltim amb un menys

El Blanc i Verd s’acomiada de la divisió d’honor plata fins l’any que ve (tercer cap de setmana de gener, contra el Nava) amb un duel en horari avançat respecte a l’habitual (17 h) i el Bordils tercer per la cua amb 7 punts –té la permanència a un– contra l’Ikasa Madrid, penúltim amb 6. Els de Sergi Catarain, que fa quinze dies contra l’Alcobendas van aconseguir tot just el segon triomf del curs a casa, contra el líder i quan eren cuers (28-22), volen enllaçar per primer cop dues victòries davant la seva afició. “Guanyar et dona una tranquil·litat molt gran per passar Nadal, amb un descans i una pretemporada ben feta per fer una càrrega molt important i sense un estrès psicològic”, va admetre ahir el tècnic, Sergi Catarain, sobre la importància de sumar els punts aquesta tarda. “Ja es veu a les cares, és un partit clau perquè estan un punt per sota i és un rival directe. I passar Nadal amb nou punts... Tots ho hauríem firmat amb els ulls tancats en pretemporada”, va dir sobre com afronta la plantilla el partit.

El Bordils s’adhereix avui a la campanya de recollida de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes de Creu Roja Joventut Els seus drets en joc, als pavellons Blanc i Verd i Torrentó.

Reflectits

“L’Ikasa és molt semblant: un molt bon equip amb el punt feble del físic. I molt joves, s’assembla molt a nosaltres”, va dir Cata, que destaca el punt fort dels madrilenys, que van pujar el curs passat: “Són l’equip menys golejat i vol dir que tenen les idees molt clares en defensa. Un bloc 6-0 molt ben treballat i una porteria molt eficient. També són l’equip menys golejador a molta distància, els costa molt fer gols i no perden de gaires, tret de l’Alcobendas [20-31]”, va assenyalar l’entrenador del Bordils, que veu cabdal no encaixar més de 22 gols i guanyar els duels individuals sobretot en l’un contra un al central i el treball de força al pivot. L’Ikasa va guanyar per 19-26 a la pista de l’Aranda –el Bordils va perdre-hi per 30-23 fa una setmana–, l’Agustinos per 30-28 i el Covadonga, cuer amb 6 punts –els mateixos que el Madrid– i primer rival dels blanc-i-verds el 2018 (13 gener a Gijón), per 20-18. “Poden tornar a quedar despenjats i no estan obligats, perquè guanyar fora és massa complicat en aquesta categoria. Però tenen un rival directe i van darrere. En cas contrari ens passen davant per un punt: no seria dramàtic”, va dir Catarain sobre la transcendència dels dos punts d’avui.

CAMPANYA

‘Els seus drets en joc’: recollida de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes

“En principi està descartat”

“Tenim plena confiança en tots els porters”, va dir Sergi Catarain sobre la més que probable baixa de Jordi González. L’1 va rebre un fort cop a la cara dissabte contra l’Aranda que li va afectar el nas i un ull. “No sé si val la pena. I si el reglament deixés jugar amb màscara no passa res, però és molt estricte i encara que sigui porter no ho permet. En principi està totalment descartat”, va dir l’ex-porter professional, que, a més de Joan Comas –clau en el triomf a Palma del Río quan l’equip havia encadenat tres derrotes i va jugar 50 minuts–, convocarà David Mach, del filial. “Confiem en el segon, el tercer i el quart porter. Però en Jordi és una figura important dins el grup i de cara als altres equips imposa respecte”, va dir sobre un dels referents de l’equip, que contra l’Alcobendas s’hi va lluir amb una vintena d’aturades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)