Futbol sala

L’esperit del Catgas arrenca un punt de Cartagena

Futbol sala. Dues dianes en 21 segons i a les acaballes eviten la derrota colomenca

CARTAGENA 3 CATGAS 3

PLÁSTICOS ROMERO CARTAGENA:Marcao, Jesús, Juanpi, Rahali i Ique –cinc inicial–, Attos, Casas, Drahovsky, Pelé, José Carlos i Fernández.CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Cristian, Pablo del Moral, Ari, Javi Rodríguez i Ximbinha –cinc inicial–, Mario, David Álvarez, Iago Míguez, Pol Pacheco, Seba Corso i Juanqui.GOLS:0-1 (18’) Drahovsky. 1-1 (29’) Javi Rodríguez. 2-1 (34’) Drahovsky. 3-1 (38’) Attos. 3-2 (39’) Javi Rodríguez. 3-3 (39’) David Álvarez.ÀRBITRE:Alonso i Santander. Van expulsar Ari Santos (17’).COMENTARI:El Catgas va arrencar un valuós punt ahir de la pista del Cartagena i podrien haver estat tres si Ximbinha hagués sabut rematar una pilota solta dins l’àrea quan restaven dos segons. Un parell de minuts abans, el conjunt colomenc perdia per 3-1, però dues dianes en 21 segons de bogeria van permetre salvar un punt als catalans. Abans el Catgas havia tingut molt mala sort; Iago Míguez i Corso s’havien lesionat i Ari, per unes mans, havia estat expulsat. Els dos minuts d’inferioritat els va defensar molt bé el Catgas, que, quan va recuperar l’home de menys, va veure com el Cartagena s’avançava. Les sensacions van millorar després de la represa amb el primer gol de Javi Rodríguez, però els locals van estar més fins de cara a porta. Fins als últims dos minuts, però quan tot semblava perdut, l’esperit dels colomencs va permetre salvar un punt.