Esquí

Títols verticals per a Nil Cardona i Alba Xandri

Esquí de muntanya. La 12a CronoNiu va ser el campionat català

Nil Cardona (Ski Club Camprodon) i Alba Xandri (UEC Bagà) van ser proclamats campions de Catalunya de curses verticals en el marc de la dotzena edició de la CronoNiu, disputada amb sortida a la base del telecabina Alp 2500, un desnivell positiu de 685 metres i unes òptimes condicions de neu malgrat el gel en algun tram.

El triomf absolut va ser per al francès Will Juillaguet, amb un temps de 32:13. “Venia a buscar sensacions, feia un mes que entrenava intensitat i no tornaré fins d’aquí a un mes”, va dir el germà gran dels Cardona –l’Oriol va debutar a la copa del món amb un segon i un quart lloc–, segon a 1:19 després que Juillaguet agafés avantatge al final del mur olímpic. “L’ambient ha estat fred i sec i la neu s’agafava bé. Aquesta pista és dreta i amb una neu així es puja millor”, hi va afegir en Nil. Jordi Alís (CE Cerdanya Skimo Team) i Joan Reyné (Ski Club Camprodon) van completar el podi català en la categoria masculina i l’olotí Aleix Domènech va guanyar el títol sub-23. En la femenina, darrere Xandri, Marta Illa i Clàudia Sabata, les dues de l’AE Mountain Runners del Berguedà, van ser segona i tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)