Ciclisme

Guillem Cassú, ara sí

BTT. El bordilenc, exciclista de la Fundación Alberto Contador i de l’Aldro, va ser el més ràpid en la Santa Llúcia de Sant Feliu de Pallerols

Guillem Cassú (Radikal Bikes) va ser el més ràpid en la volta llarga de la 23a Pedalada BTT Santa Llúcia, a Sant Feliu de Pallerols. La cita és un clàssic del calendari hivernal i té molt bona acceptació entre els corredors per la qualitat del recorregut, exigent i tècnic, que fa que repeteixin any rere any. L’exciclista de la Fundación Alberto Contador i de l’Aldro Team de Manolo Saiz havia estat segon a Albons darrere Marc Trayter i havia abandonat en la cita inaugural de l’MTB Challenge Series, a Cruïlles, quan anava al grup del davant i se li va trencar la cadena.

Guillem Caballer (Donda Bikes) i Albert Mendoza van ser segon i tercer a la volta llarga amb 1h35, a 8 minuts del bordilenc i entrant en un grup de quatre corredors separats per pocs segons. Meritxell Figueras va ser la més ràpida en el recorregut llarg i, en el curt, els primers d’arribar van ser Adrià Bartrina i Olga Fernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)