Més esport

vela

christmas race

Tres opcions catalanes

Vela. Muscat en la classe Finn, Xammar i Rodríguez en 470 masculí i Cornudella i López en 470 femení volen guanyar la Christmas Race

Tres tripulacions amb catalans tenen possibilitats de guanyar les seves classes en la 42a edició de la Christma Race. Les classes olímpiques disputaran avui la Medal Race, la regata definitiva que puntua doble, que decidirà els campions. Àlex Muscat (CN Garraf) és el líder de la classe Finn després de fer ahir un quart, un tercer lloc i guanyar l’última regata, tot i que està empatat a punts amb l’estonià Deniss Karpak. Jordi Xammar i Nico Rodríguez (CN Cambrils /RCN Vigo) van fer dos segons i un primer lloc en la jornada d’ahir i són segons en 470 masculí. Hauran de recuperar tres punts respecte als alemanys Simon Diesch i Philipp Autenrieth si volen revalidar el triomf de la passada edició. En el 470 femení Bàrbara Cornudella i Sara López (CN El Balís) ocupen la segona posició amb dotze punts més que les franceses Jennifer Poret i Camile Hautefaye.

En les classes no olímpiques es disputaran regates de flota, Marc Arrufat (CN El Balís) ocupa la primera posició de la classe Europa amb un sol punt d’avantatge sobre Oriol Pila (CN L’Estartit).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)