Més esport

Vela

christmas race

Tres podis catalans en la Christmas Race

Vela. Xammar i Rodríguez en 470 masculí i Cornudella i López en 470 femení van ser segons, i Muscat va acabar tercer en Finn

Els catalans van pujar tres vegades al podi en les classes olímpiques de la Christmas Race, que va finalitzar ahir a Palamós. Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez (CN Cambrils / RCN Vigo) van ser segons en la classe 470 masculina, al darrere dels alemanys Simon Diesch i Philipp Autenrieth, que van ser els guanyadors absoluts d’aquesta 42a edició. Xammar i Rodríguez van ser vuitens en la Medal Race i no van poder revalidar la victòria de l’any passat, però van guanyar la copa d’Espanya. En el 470 femení Bàrbara Cornudella i Sara López (CN El Balís) van ser segones en la regata final que puntua doble, però no van poder superar les franceses Jennifer Poret i Camille Hautefaye, que la van guanyar i van mantenir el seu primer lloc. Àlex Muscat (CN Garraf) va arribar líder a la Medal Race en la classe Finn, però va ser vuitè i va baixar fins a la tercera posició de la general i no va poder revalidar el triomf de l’any passat.

Piña guanya en Europa

En les classes no olímpiques Oriol Piña (CN L’Estartit) va guanyar en la classe Europa i Marc Arrufat (CN El Balís) va ser segon. En la classe 420 Nacho Mateu i Javier Mestre (CN El Balís) van acabar en segon lloc, i en el Laser Radial masculina Víctor Moure (CN el Masnou) va aconseguir el tercer lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)