Ciclisme

Cullell es retira a Santa Coloma

Ciclisme. El colomenc va tenir rampes i va cedir el títol de campió de Catalunya de ciclocròs a Gerard Álvarez

Jofre Cullell era el gran favorit a la victòria en el campionat de Catalunya de ciclocròs, competició que coincidia amb la dotzena i última prova de la copa catalana. El corredor de l’equip Megamo, a més, corria a Santa Coloma de Farners, la seva població natal, amb el suport de la seva família i amics. Cullell, però, va haver de retirar-se de la cursa quan anava primer –tenia un bon avantatge respecte del primer perseguidor– a causa de les rampes i no va poder endur-se el títol de campió de Catalunya.

Aquest contratemps de Cullell el va aprofitar el francès Corentin Navarro (La Pomme-Marseille) per endur-se la victòria després de completar el recorregut (vuit voltes a un circuit de 2,8 km) en 1h07:03. El segon classificat va ser el seu compatriota Hugo Drechou (Massi), que va acabar a 46 segons de Navarro. El podi el va completar Gerard Álvarez (Relber), que es va endur el títol de campió de Catalunya perquè va ser el primer classificat català. Álvarez també va guanyar la classificació final de la copa catalana, amb 806 punts. El segon, amb 83 punts menys, va ser Gerard Minoves (Xtremebike), que en la cursa d’ahir va finalitzar en la quarta posició. El tercer lloc del podi de la copa catalana va ser per a Oriol Domènech (Scott), cinquè a Santa Coloma de Farners (a 1:32).

Pacios, campiona

La cursa femenina la va guanyar la corredora Maria Mercè Pacios (Cycling No Limit), que va fer un temps de 48 minuts i 58 segons (4 voltes al circuit) i es va convertir en la nova campiona catalana. A 41 segons d’ella va finalitzar Magdalena Duran (Massi), que es va haver de conformar amb el títol de la copa catalana. El tercer lloc a Santa Coloma de Farners el va ocupar Veerle Cleiren (Montbike), que també va acabar tercera de la copa catalana.

La resta de victòries en la cursa d’ahir van ser per a Gabriel Roger (júnior), Pablo Egeda (Masters 30), Arnau Rota (Masters 40), Pere Joan Roig (Masters 50), Antonio Muñiz (Masters 60). La classificació per equips la va guanyar el Cicles Vic CC.

Masculina
1r C. Navarro (La Pomme) 1h07:03
2n Hugo Drechou (Massi) a 0:46
3r Gerard Álvarez (Relber) a 1:04
4t Gerard Minoves (Xtrembike) a 1:32
5è Oriol Domènech (Scott) a 1:32
Femenina
1a M. Mercè Pacios (No Limit) 48:58
2a Magdalena Duran (Massi) a 0:41
3a Veerle Cleiren (Montbike) a 1:18
4a A. Dubau-Prevot (El Voló) a 1:56
5a Emma Roger (El Voló) a 2:00
Copa catalana masculina
1r Gerard Álvarez (Relber) 806
2n Gerard Minoves (Xtrembike) 723
3r Oriol Domènech (Scott) 518
4t Xavier Carnicer (Selvata) 413
5è Robert Figuerola (Sans) 385
Copa catalana femenina
1r Magdalena Duran (Massi) 730
2a J. Muntadas (Blue Motors) 706
3a Veerle Cleiren (Montbike) 505
4a Sandra Heredero (Portet) 463
5a Marta Martínez (Corvi Team) 457
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)