Més esport

Handbol

barça

Viran Morros deixarà el Barça i fitxarà pel PSG

Handbol. El veterà defensor internacional blaugrana acaba contracte a l’estiu i el club no el renova perquè Xavi Pascual prefereix jugadors que puguin defensar i atacar

Viran Morros (1983), que acaba contracte amb el Barça a final de temporada, ha arribat a un acord per fitxar pel PSG per a la propera temporada, segons confirmen diferents mitjans francesos com Le Parisien i el web especialitzat handnews.fr. El club blaugrana hauria decidit no presentar una oferta de renovació per Morros perquè l’entrenador, Xavi Pascual, s’inclina cada vegada més per jugadors que puguin defensar i atacar al mateix temps i no només especialistes. A l’estiu ja va assumir la marxa del seu millor especialista ofensiu, Kiril Lazarov, a canvi de l’eslovè Jure Dolenec, un lateral molt més versàtil, ara lesionat.

Morros, convocat aquests dies amb la selecció espanyola per preparar l’europeu de Croàcia, es va formar en els equips del planter del Barça i va tornar ja al club blaugrana com a jugador internacional absolut –després de ser dos cops campió d’Europa amb el Ciudad Real– la temporada 2011/2012. Aquests últims anys ha estat considerat un dels millors defensors del món i ha estat decisiu en els títols més rellevants de l’era Xavi Pascual, sobretot la Champions del 2013. La marxa de Viran també forma part del projecte de rejoveniment de la plantilla que ja va començar la temporada passada. En el PSG Viran tindrà com a entrenador l’espanyol Raúl González, ara al Vardar, i que ja ha arribat a un acord amb el club francès on juguen moltes de les grans figures de l’handbol mundial, com Karabatic i Mikkel Hansen. El club francès també ha arribat a un acord amb el danès del Vardar Henrik Toft Hansen. Viran i Totf Hansen seran els substituts de Henrik Mollgaard, que jugarà en l’Aalborg, i de Jesper Nielsen, que ha arribat a un acord amb el Rhein-Neckar Löwen.

El Barça incorporarà la temporada vinent l’internacional francès Ludovic Fàbregas (Montpeller), un pivot efectiu en atac i dur en defensa.

FILL PRÒDIG

Viran va tornar al club el 2011 quan ja era un dels millors defensors del món

No volen deixar escapar Entrerríos

Un altre dels jugadors veterans del Barça que acaba contracte a final de temporada és l’asturià Raúl Entrerríos, probablement un dels fitxatges que millor rendiment ha donat al club en la darrera dècada. Tot i que al febrer el central farà 37 anys el club no el vol deixar escapar conscient que tindrà ofertes fins i tot de rivals directes en la lliga de campions. Els problemes físics de Lasse Andersson, que ha passat dues vegades per la sala d’operacions, han obligat el club a moure fitxa i a lligar el jugador, que amb Pálmarsson a l’equip no tindrà un desgast tan enorme com el d’aquestes últimes dues temporades. El jugador podria renovar per dues temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)