Ciclisme

Dídac Carvacho torna a casa

Ciclisme. El corredor de Tossa de Mar competirà amb Pivot després de dos anys al PMRA de Carlos Coloma

Dídac Carvacho (Tossa de Mar, 2000) va publicar per Nadal una imatge amb la bici i l’equip que durà aquesta temporada que ve. Setè en el campionat estatal júnior que va guanyar Jofre Cullell, competirà en el seu segon any en la categoria amb la bici Pivot i llicència del BTT Fornells.

Carvacho tanca així dos anys al PMRA, l’equip de Carlos Coloma, que la temporada passada va fer un salt qualitatiu fitxant molts corredors internacionals, entre el quals hi havia el banyolí sub-23 Josep Duran, lesionat en el darrer mundial a Austràlia i que continuarà un any més al Primaflor Mondraker. “Hi vaig anar quan era cadet de segon any. En algunes copes d’Espanya hi vaig coincidir i em van dir si volia anar amb ells”, explicava ahir Carvacho sobre la seva estada a l’únic equip en l’àmbit estatal amb la màxima categoria UCI. Hi va arribar procedent del Bike Area Llagostera i ara correrà amb una marca americana que Pere Camps distribueix a l’Estat, Portugal i Andorra des de Cassà de la Selva. “La temporada que ve volia comptar amb mi, em deixa la Pivot i al final sí: vam estar parlant i correré per al BTT Fornells però em patrocinarà personalment Pivot, tindré més material...”, deia el júnior, que ja disputava copes del món però sense el suport de la seva anterior estructura. “A les copes del món hi anava pel meu compte, les que podia fer. L’equip només era per al calendari d’Espanya. I ara aquí tindré més llibertat, no hauré de fer les curses de per aquí Espanya. Puc fer un calendari que m’agradi més”, va subratllar, si bé va destacar l’aprenentatge de les dues darreres temporades.

El 2018, doncs, el corredor de Tossa de Mar podrà seguir el calendari que més s’ajusti als seus objectius: “Disputaré quatre copes del món júnior, la copa catalana i alguna d’aquí Espanya també.”

L’ARGUMENT

“Correré per al BTT Fornells però em patrocinarà Pivot, tindré més material...”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)