Atletisme

Atletisme

Ayad Lamdassem, a la San Silvestre Vallecana

Atletisme. El fondista palamosí Adel Mechaal, flamant subcampió europeu de cros, serà baixa per una sobrecàrrega en un bessó

El fondista lleidatà Ayad Lamdassem (Bikila), segon en les edicions del 2010, 2012 i 2013, competirà diumenge en la San Silvestre Vallecana, una de les curses més prestigioses que marquen l’últim dia de l’any. Aquest cop no hi podrà participar un altre dels habituals en la cita madrilenya, el palamosí Adel Mechaal (New Balance). El flamant subcampió europeu de cros a Samorin arrossega una sobrecàrrega en un bessó des del cros de Iecla i ha hagut de renunciar a una de les proves que tenia marcades al calendari.

El gran favorit és l’eritreu Nguse Amloson, que el curs passat es va jugar el triomf amb el colomenc Ilias Fifa (FC Barcelona). El corredor blaugrana ha apostat aquest cop per la Cursa dels Nassos de Barcelona, on se les haurà amb el rubinenc Carles Castillejo, amb sis triomfs al seu palmarès. En la prova madrilenya també destaca la presència dels kenyans Amos Kirui i Eric Kiptanui, i dels espanyols Jesús España, Javier Guerra, Antonio Abadía, David Bustos, Daniel Mateo, Sebastián Martos i Fernando Carro.

Tirunesh Dibaba, referent

La cap de cartell en la cursa femenina serà l’etíop Tirunesh Dibaba, amb dos títols olímpics en 10.000 m i un en 5.000 m, que tindrà com a gran rival la seva compatriota Gelete Burka. La cursa, de 10 quilòmetres de recorregut, comença al costat de l’estadi Santiago Bernabéu i s’acaba al de Vallecas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)