Hoquei sobre gel

El Puigcerdà ja no pot aspirar al ‘play-off’

Hoquei sobre gel. La derrota 6-4 en el derbi contra el Barça li tanca les portes de la lluita pel títol

El Puigcerdà va perdre 6-4 ( 3-1, 1-2, 2-1) el duel català de la primera divisió i es va acomiadar de les darreres possibilitats reals que tenia de classificar-se per al play-off pel títol, perquè hauria de guanyar tots els partits que li queden a casa quan només ha aconseguit un triomf aquest curs, a la pista del Jaca (4-5). Els cerdans tindran ara dues setmanes per preparar el duel contra el Majadahonda, amb el qual ja han perdut tres vegades (4-2, 4-6 i 7-0).

Pablo Muñoz, assistit pel capità, Bastien Tona, va fer avançar el Puigcerdà 0-1 en la primera superioritat, però els blaugrana, liderats per Oriol Rubio, van capgirar el resultat i van acabar la primera part 3-1. Després, els de Salva Barnola van ajustar el resultat 3-2 mitjançant Boronat, assistit per Granell. Rubio va fer el seu tercer gol (4-2) i Tona va marcar el 4-3 encara en la segona part. Muñoz, cinc minuts abans del final, ajustava de nou el resultat (5-4) després del gol de Boostrom i, el també suec blaugrana Wallmark va tancar el resultat 6-4.