Rugbi

ESPORTS

Dos rivals de la zona baixa

Rugbi. Avui, a les 12 del migdia, els dos equips catalans miraran de guanyar contra rivals assequibles: el FC Barcelona visitarà el camp de l’Hernani, que és el tercer per la cua, i la UE Santboiana rebrà el CR La Vila, que és el penúltim

Després de demostrar que el seu bon moment continua i de quedar a un pas de sorprendre el SilverStrom el cap de setmana passat, la Santboiana jugarà diumenge, a casa, contra el CR La Vila, un dels equips més assequibles de la lliga. Els de la Vila Joiosa, que lluiten per fugir del pou de la classificació, arribaran eufòrics per la victòria contra el Barça, la tercera en tretze partits. La primera la van aconseguir, precisament, contra el Sant Boi, en la tercera jornada, quan l’equip de Lewis Williams trontollava. Ja en fa tres mesos, ara el panorama ha canviat totalment i la victòria no es pot escapar a l’equip català, que, d’altra banda, no pot perdre pistonada respecte dels seus perseguidors per tal de mantenir-se en la zona de play-off per al títol.

Immediatament després de la Santboiana, en la classificació, apareix el FC Barcelona, que tornarà a jugar a fora i contra un equip de la zona baixa. Els de Tomy Garcia potser no tenen la mateixa exigència que l’equip del Baix Llobregat, però el bon paper que han fet en la primera volta els assenyala com a un dels grans aspirants a jugar les eliminatòries pel títol. La derrota de fa set dies contra La Vila quedarà esborrada si superen l’Hernani al Landare Toki. Els guipuscoans van caure clarament (62-12) a La Teixonera en la primera volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)