Més esport

Futbol americà

Els Dracs proposen canvis

Futbol americà. Els badalonins demanen a la FEFA que els equips del seu grup, on hi havia els retirats Imperials, puguin jugar vuit partits

La renúncia dels Imperials de Reus ha deixat coixa la LNFS: amb dos grups de cinc equips i un, en què estan integrats els dos clubs catalans, de quatre. Els Pioners de l’Hospitalet i els Dracs de Badalona jugaran, doncs, la seva lliga regular només contra els Voltors de Palma i els Firebats de València, de manera que tindran una temporada amb sis partits i no vuit, com estava previst.

Aquesta circumstància ha empès el club badaloní a proposar a la Federació Espanyola de Futbol Americà (FEFA), en una carta signada pel seu president, José Luis Soler, que en les jornades de la segona volta de la lligueta s’enfrontin l’equip que havia de descansar contra el que havia d’enfrontar-se als Imperials. És molt poc probable que la FEFA accepti el canvi proposat pels Dracs en una competició que va començar el cap de setmana passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)