Atletisme

atletisme

Kisorio defensarà el tron en la mitja de Granollers

Atletisme. El corredor kenyà, autor de la quarta millor marca de la història (58:46), serà el gran referent de la prova vallesana, que recupera el circuit del 2008, quan Wanjiru va vèncer amb 59:26

El kenyà Matthew Kisorio, autor de la quarta millor marca de la història (58:46) i vencedor l’any passat (1h01:30), tornarà a ser el principal referent de la mitja marató de Granollers, que el 4 de febrer aplegarà uns 10.000 corredors a la capital del Vallès Oriental. Kisorio anirà acompanyat de sis compatriotes, quatre dels quals amb marques acreditades inferiors a l’hora: Titus Kipjumba (59:12), Pius Kirop (59:25), Abraham Kiptum (59:36) i Paul Kuira (59:47). Una de les novetats és la recuperació de l’antic circuit del 2008, en què Samuel Wanjiru es va convertir en l’únic atleta que ha pogut baixar de l’hora a Granollers (59:26). Amb aquest traçat, es tornaran a repetir les clàssiques imatges en què els corredors populars es creuaven amb els d’elit mentre enfilaven direcció a la Garriga.

També serà a la línia de sortida el segovià Javier Guerra, que el curs passat va revalidar el títol estatal de la distància a Granollers i va deixar la seva marca personal en 1h02:41, un registre que pretén rebaixar en aquesta edició. S’haurà de veure si Carles Castillejo, subcampió estatal el curs passat, opta per la capital vallesana, on ha competit en cinc edicions consecutives, o ho fa per Barcelona, que es disputa el cap de setmana següent. En la prova femenina, destaca la presència de la kenyana Mercy Kipchumba, la cubana Dailin Belmonte i l’osonenca Laia Andreu (CA Granollers).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)