Esports de muntanya

Rocacorba cinc estrelles

Curses de muntanya. Abdelkadous Mouj i Eli Gordón guanyen la marató de la cita inaugural de la temporada, espectacular

No hi va faltar de res, en la primera gran cita del 2018. Ni la música en directe, a càrrec de De Pardo’s Cats. La posada en escena del Trail Rocacorba, en la setena edició, va tornar a ser un espectacle sensorial que, a més, va disposar d’un esplèndid sol d’hivern per al gaudi del miler de participants i els seus acompanyants.

Abdelkadous Mouj i Eli Gordón van ser els grans triomfadors amb la seva victòria en la marató. Mouj va treure un quart d’hora a David Adan, que va començar liderant la cursa. Pel que fa a la campiona estatal de curses de muntanya i flamant fitxatge del Salomon, va mostrar el seu nivell amb una setena posició absoluta i un món respecte a les brasileres Manu Vilaseca i Fernanda Maciel, que van mantenir un gran duel amb una abraçada final a l’arribada. En la modalitat per parelles, els vencedors del 2017, Adrià Canimas i Eric Moya, van ser segons després de veure’s superats per Zoel Codolà i Ignasi Riuró.

Albert Pujol (Sport HG AML) va aconseguir el seu tercer triomf seguit en la distància trail, de 31 quilòmetres, amb l’internacional Eduard Hernández (Matxacuca), segon, i Rubén Hernández (BTR Pro Team), tercer. El Matxacuca va ser el dominador de la cursa trail en noies, amb les tres primeres de l’equip de Santa Cristina d’Aro: Sílvia Puigarnau, Paloma Lobera i Cristina Hernández. La cursa més emocionant va ser la més curta, de 21 quilòmetres i liderada per Jordi Rabionet (TR-Esports Parra) fins al descens, quan va cedir tres llocs amb triomf de Diego Cardozo amb només 14 segons respecte a Ferran Sampere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)