Atletisme

atletisme

Guerrero, a sis dècimes

Atletisme. L’atleta de Banyoles s’imposa en els 800 m de la reunió de Madrid, però no pot amb la mínima per al mundial de Birmingham (2:02.00). Ho tornarà a provar dimarts a Sabadell

La banyolina Esther Guerrero (New Balance) va completar els seus primers 800 m de la temporada amb una victòria en el míting de Madrid i un bon registre de 2:02.63, que es queda, però, a 63 centèsimes de la mínima (2:02.00) per al mundial de Birmingham. “M’he vist bé, bastant regular. He passat els primers 400 m al voltant del minut, però l’última volta m’ha costat i ja m’he vist sense canvi”, va explicar la recordista catalana, que no va tenir rival en una prova sense participació internacional. Guerrero té la mínima de l’any passat (2:01.59), però la vol ratificar dimarts a Sabadell, en el míting de Catalunya en pista coberta.

En els 1.500 m, Marc Alcalà (FC Barcelona) va acabar setè (3:42.05) i primer entre els migfondistes espanyols. Tot i quedar lluny de la mínima (3:39.50), va recuperar sensacions i ho tornarà a provar dimarts a Sabadell. En la final C de 400 m, el jove lleidatà Aleix Porras (FCB) va establir una nova plusmarca espanyola sub-20 (47.63). En la final A, el també velocista del Barça Óscar Husillos, de Palència, va rebaixar el rècord absolut, amb 45.86. Una de les estrelles de la reunió, l’etíop Genzebe Dibaba, que dimarts estarà en els 3.000 m de Sabadell, va vèncer en els 1.500 m, amb 4:02.43.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)