Voleibol

Un descens telegrafiat

Voleibol. La dissetena derrota en disset jornades en la superlliga va consumar l’irremissible descens matemàtic del Tarragona 2018 SPiSP

El Tarragona 2018 SPiSP va consumar dissabte passat perdent contra el Melilla (0-3) el descens matemàtic a la superlliga 2 quan encara falten cinc jornades per al final de la superlliga, la màxima categoria. Amb una plantilla formada per jugadors molt joves –tret del veterà lliure Aleksandr Stevovski– i amateurs, els de Vlado Stevovksi han pagat la seva inexperiència i la precarietat econòmica del club i han perdut els disset partits que han jugat, en els quals només han guanyat quatre sets. Una mala experiència per a un club històric que va jugar per primer cop en la màxima categoria la temporada 1996/97 i que va arribar a acabar en la tercera posició en el curs 2009/2010, amb un bagatge de 14 temporades disputant la màxima categoria. També ha estat dos cops semifinalista de la copa, el 1998 i el 1999.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)