Atletisme

La Marató de les Vies Verdes, a la plaça 1 d’Octubre de 2017

Atletisme. La sisena edició de la prova, que torna a acabar a Platja d’Aro, té més de 1.500 inscrits entre les seves quatre distàncies

La Ruta del Carrilet, entre Girona i la Costa Brava centre, es tornarà a convertir demà passat en una filera de més de 1.500 corredors en direcció al Palau d’Esports de Platja d’Aro. La Marató de les Vies Verdes arriba a la sisena edició, consolidada com una cita ineludible del calendari hivernal per a l’ampli univers de l’atletisme popular. Estratègicament situada en el calendari, perquè serveixi als participants de la marató de Barcelona (11 de març) com a tirada llarga, el seu format s’ha externalitzat a l’àmbit estatal i ha estat reconeguda en l’àmbit europeu perquè ha esdevingut una cita de turisme esportiu familiar per a tots els públics.

Degoteig

La Marató de les Vies Verdes té 270 inscrits en la distància dels 42.195 metres, que trasllada la seva sortida de la plaça de la Independència a la de l’1 d’Octubre de 2017. La de 30, amb inici a Cassà de la Selva, 410; la mitja, 525 des de Llagostera, i la de 10 quilòmetres, 400 a la línia de la sortida, a Santa Cristina d’Aro. Els trets de sortida, perfectament sincronitzats per l’organització, són a les nou en punt i, des de mitja hora després, la catifa vermella del Palau d’Esports i Congressos serà un constant degoteig de corredors que arriben a la instal·lació, on hi haurà tots els serveis habituals en aquest tipus de proves, El grup de percussió Sa Farconera, en diferents punts i a l’arribada, animant els corredors, o els inflables a Platja d’Aro i altres activitats infantils són les novetats més destacades.

Segell d’esport amb bon ambient

La Marató de les Vies Verdes i Coca-Cola, un dels seus patrocinadors, s’han afegit a la campanya Esport amb bon ambient, que té com a objectiu recollir de manera selectiva tots els residus de plàstic que es generin. Diversport, empresa organitzadora de la MVV, fa onze proves esportives a la demarcació –incloent-hi triatlons de totes les distàncies i travessies d’aigües obertes–, i repetirà la col·laboració amb la multinacional de refrescos, que s’ha proposat recollir el cent per cent dels seus envasos l’any 2025.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)