Ciclisme

Les MTB Challenge Series, a Sant Gregori

Ciclisme. La del Gironès és la segona de les tres cites del calendari i té 700 inscrits

La Pineda de Sant Gregori és demà passat el punt de trobada del selecte grup d’especialistes de BTT del país, en la segona de les tres proves de les MTB Challenge Series. Hi ha un recorregut Marathon de 78 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell positiu i un Rally de 40 i 1.000.

El nivell dels aspirants al triomf és digne d’una cursa UCI. El campió estatal de marató, Ismael Ventura (esmtb.com), va guanyar la cita inaugural del calendari –es completa a la Cerdanya el juny– a Cruïlles el desembre. Ricard Calmet (The Cyclery), segon a l’Empordà i Marc Trayter (Scalebikes Extreme), tercer; encapçalen una llista amb 14 dels 15 primers en la primera cursa que inclou el campió de l’any passat Oriol Colomé (Esteve Team), Francesc Freixer (Esteve Team), Julen Zubero (Cicles Zubero) o Pau Zamora (BUFF). S’hi afegeixen, demà passat, el campió d’Europa júnior d’XCO Jofre Cullell (Megamo), el belga Kevin Panhuyzen (Habitat) o el francès Hugo Drechou (Massi).

Sílvia Roura (Esteve Team) també aspira a revalidar el triomf en marató, que inclou la modalitat de parelles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)