Tennis

Federer torna a regnar

Tennis. El geni de Basilea va superar l’holandès Haase en els quarts de Rotterdam i li arrabassa a 36 anys el número 1 de l’ATP a Rafa Nadal

El geni de Basilea torna a ser el número 1, privilegi del qual no gaudia des del novembre del 2012. El triomf treballat d’ahir en els quarts de l’ATP 500 de Rotterdam contra l’holandès Robin Haase per 4-6, 6-1 i 6-1 certifica l’èxit del suís, de 36 anys, que agafa el relleu de Rafa Nadal i es converteix en el número 1 de més edat superant André Agassi. El manacorí ha estat el número 1 durant 26 setmanes i n’acumula 167. Federer, que té el rècord de setmanes consecutives (237) i també de totals, començarà dilluns la seva setmana número 303. El seu rival havia de sortir del duel Seppi-Medvedev. L’altra semifinal la jugaran el belga David Goffin (4), que va passar per la retirada del txec Tomas Berdych (6), i el búlgar Grigor Dimitrov (2), botxí del rus Andrei Rublev.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)