Copa femenina

El Sabadell imposa galons

Waterpolo. Les vallesanes van eliminar un digne Sant Andreu i s’apropen a la 14a copa

sant andreu 8 sabadell 10

SANT ANDREU:Sánchez, Williams (1), Castellà, Guiralt, Morell, Ariño (1), Jackovich, Sleeking (1), López, Dalmases, Crespi (1), Aznar (2) i Nieto.ASTRALPOOL SABADELL:Ester, M. Ortiz, Espar (1), B. Ortiz (2), G. Farré, Leitón (2), Cordobés (1), García, Peña, Neushul (1), Olga, Forca (2) i A. Farré.PARCIALS:1-3, 2-3, 4-2 i 1-2.ÀRBITRE:Baños i Jaumandreu.

El Sant Andreu va estar a l’altura, però no va sorprendre l’Astralpool Sabadell, que avui estamparà el nom al palmarès de la copa per catorzena vegada. Les andreuenques, complagudes després d’eliminar La Sirena Mataró, van saltar a la piscina alliberades i disposades a no abdicar fins al final.

Leiton, Forca i Cordobès van obrir una primera escletxa pel Sabadell i Aznar va inaugurar el marcador pel Sant Andreu poc abans del final del primer parcial (1-3). Els següents vuit minuts es van convertir en un intercanvi de gols entre els dos equips, encara que al final les vallesanes van desfer l’equilibri (2-3) i van augmentar la diferència: 3-6. Amb tot, les andreuenques no es van rendir i van aconseguir empatar a set en l’últim minut del tercer quart. Però Bea Ortiz, la màxima golejadora de la copa, va tornar la iniciativa al Sabadell i en el darrer quart, un gol de Forca i un altre de Leiton, van ampliar el coixí (7-10) i van evitar que el Sant Andreu posés en entredit la seva hegemonia. En l’últim minut, Paula Crespi va fer el seu sisè gol a la copa.