Atletisme

Atletisme

Aleix Porras, a Birmingham

Atletisme. El jove velocista lleidatà (4 x 400 m) ha estat inclòs en la selecció espanyola per al mundial en pista coberta, en el qual no faltaran Adel Mechaal, Marc Alcalá ni Esther Guerrero

El jove atleta de 18 anys Aleix Porras (FC Barcelona) ha estat inclòs en la llista de seleccionats de la federació espanyola per competir en el mundial en pista coberta de Birminham, de l’1 al 3 de març. El velocista lleidatà (4 x 400 m) figura en una convocatòria de quinze seleccionats, en el qual no falten els també catalans Adel Mechaal (3.000 m), Marc Alcalá (1.500 m) ni Esther Guerrero (800 m). “Per això treballem, i aquesta és la recompensa en els entrenaments, però també sorprèn que confiïn en un atleta tan jove. En principi soc un dels dos reserves del relleu, però és probable que algú de nosaltres hagi de competir en cas que Óscar Husillos passés a la final de 400 m”, explica Porras, que va caure en la final dels 400 m del campionat d’Espanya després d’una topada fortuïta amb Echeverry, un altre dels seleccionats. “Va ser una llàstima, perquè en les semifinals havia fet marca personal (47.47) i em veia capaç de rebaixar-la fins a 47.2 o 47.1”, valora l’atleta del Barça. Un cop acabada la campanya de pista coberta, Porras se centrarà en els 400 m tanques, la seva especialitat i en la qual fa dos anys ja va ser subcampió europeu juvenil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)