Més esport

Guillem Garcia s’estrena a casa

Ciclisme. L’olotí va guanyar La Gironina, la segona prova de les socials de Peratallada i la primera cursa que corria amb el seu nou equip, continental, el Destil-Parkhotel Valkenburg

Guillem Garcia (Olot, 1999) va debutar amb el Destil-Parkhotel Valkenburg amb triomf. I ho va fer al costat de casa, en La Gironina, la segona de les quatre proves del calendari de socials de Peratallada. L’olotí, que va fer el salt de la categoria júnior al ciclisme professional amb el conjunt de categoria continental aquesta tardor, disputarà aquest diumenge el Gran Premi Inauguració de les Franqueses del Vallès –dona el tret de sortida al calendari de Grans Clàssiques Trofeu Joan Casadevall de la FCC– i el dia 4 ja correrà a Holanda.

Garcia va ser el més ràpid en els 92 km, amb 2h13 (41,5 de mitjana). En l’escapada hi havia Guillem Cassú (Gerunda CC), últim supervivent i tercer, a 15 segons de l’olotí –el quart, a un minut–. El bordilenc, en el seu segon any apartat del camí a l’elit –va deixar l’Aldro Team de Manolo Saiz i havia estat tres temporades a la Fundación Alberto Contador– fa carretera i BTT: diumenge passat a la Gironès MTB Challenge i aquest a la CCI Banyoles.

Dennis Ruijgt (Beat CC) va guanyar en categoria femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)