Ciclisme

Hermida comença l’any a Andalusia

Ciclisme. El cerdà té la Cape Epic amb Purito com a gran objectiu de la temporada 2018

Una contrarellotge individual de 32,66 km i 415 metres de desnivell a Linares és, demà, la primera de les sis etapes de l’Andalusia Bike Race. És la primera cursa de la temporada per a Josep Antoni Hermida, el principal objectiu del qual per a aquest 2018 és la Cape Epic del mes que ve a Sud-àfrica, en la qual tornarà a competir amb Joaquim Rodríguez, que l’any passat va fer dues etapes a Andalusia després de deixar el ciclisme professional i abans del seu debut en la que es considera la cursa per etapes de més nivell al món. Els dos corredors de referència a Catalunya volen disputar els primers llocs en la general després de ser divuitens en el seu debut com a equip, fa un any.

La cita andalusa acaba el 2 de març i té 387,36 quilòmetres i 8.408 metres de desnivell. La corren 754 ciclistes de 37 països, entre els quals destaca el campió del món d’XCM i vencedor els dos darrers anys, el portuguès Tiago Ferreira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)