Una tova monumental

Handbol. El 4-0 i 12-1 de l’inici sentencien el Bordils, sense Vilanova a última hora, al Quijote Arena. “És l’inici antagònic al que havíem parlat”, afirma Cata

ALARCOS 27 BORDILS 19

BM. ALARCOS CIUDAD REAL:Beret (1), Poveda (4), Lumbreras (3), Portero (1), Díaz (5), de la Cruz, Molina (6), Serrano, Revuelta, Vidal (2), Candeleda (3), Negrete (2), Gómez-Cambronero, Granados, Giménez i Plaza.HANDBOL BORDILS:González, Mach (2), Reixach (3), Márquez (4), Palahí (4), Masó (1), Comas, Oliver, Moreno (1), Montes (3), Hospital, Pou (1) i Fornès.PARCIALS:4-0, 7-1, 10-1, 13-2, 15-3, 15-7; 19-11, 21-13, 21-16, 23-19 i 27-19.ÀRBITRES:Núñez Camacho i Rodríguez Pacheco (Andalusia). Exclusions a Beret, Lumbreras, Serrano, Candeleda (2) i Negrete del Ciudad Real i a Márquez, Masó i Pou del Bordils.

El Bordils va encaixar una contundent derrota contra el primer equip que va guanyar aquest curs després del seu pitjor inici en cinc anys a Plata, el Ciudad Real. És la cinquena dels blanc-i-verds per una diferència de 8 gols, dues de les quals a casa.

El Bordils va tenir la primera possessió. I, en la cinquena, havia perdut quatre pilotes i l’altra havia acabat en llançament, al pal. Amb 4-0, David Masó va fer el 4-1 i, quan Arnau Palahí va fer el segon, el marcador del Quijote Arena ja anava pel minut 18 i el resultat era 12-2. “És l’inici antagònic al que havíem parlat. La defensa 6-0 no ha funcionat, amb la baixa d’última hora de Joan Vilanova”, va dir Sergi Catarain, que amb la pressió local a la primera línia va recórrer al doble pivot ofensiu i, el Bordils, va fer un 0-4 abans del descans (15-7). “Com a mínim hem sortit amb bones sensacions. No ens enganyem, amb un punt més de calma i veterania els donem més problemes. Amb 23-19 teníem possessió”, assegurava el tècnic del Bordils, que en la segona meitat va plantejar defenses alternatives en les quals va brillar Xicu Reixach. El 5 per partida doble, Mach i Pou van fer un altre 0-4 per ajustar el resultat (21-17) quan faltaven 9 minuts per al final i abans d’un intercanvi que acabaria amb el 23-19 i possessió del Bordils, que perdria la pilota i es veuria penalitzat amb una exclusió que no va poder gestionar.

“Hem donat la cara i hem fet un sacrifici important: quan perds 12-1 el més normal és llençar el partit”, va dir Cata, que apuntava el comú denominador de les derrotes de 8: “Són partits que es trenquen molt ràpid i tots van allà mateix: la pèrdua de pilotes en la primera meitat.” “Ha jugat tothom i han fet una molt bona aportació: Comas a la porteria 45 minuts, molt bé. I Pou en la defensa de tercer. Ens ajuda a créixer individualment i com a col·lectiu”, afegia.

LES DADES

18
minuts
havien passat quan Palahí va fer el segon gol (12-2). El primer, de Masó, en el sisè atac.
5
derrotes
de 8 gols ha encaixat el Bordils aquest curs, dues de les quals al Blanc i Verd.