Handbol

Handbol

Lliga Asobal

Reprenent el fil de l’Asobal

Handbol. El Barça mirarà d’ampliar la ratxa d’imbatibilitat a Benidorm i el Granollers, de reenganxar-se a les places europees a Cangas

Sense perdre de vista els compromisos europeus de diumenge vinent, el FC Barcelona Lassa i el Fraikin BM Granollers reprenen el fil de la lliga Asobal (20.30 h) contra el BM Benidorm i el Frigoríficos Morrazo, respectivament. El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, ha d’anar recuperant efectius i dosificar els jugadors més castigats físicament si vol arribar en les millors condicions possibles als vuitens de final de la lliga de campions, independentment de si ho fa com a segon o com a tercer de la fase de grups. En aquest sentit, és probable que torni a l’equip l’extrem francès Yanis Lenne, que ja va rebre l’alta de la fractura al dit anular de la mà esquerra però que ha quedat fora de les dues últimes convocatòries. El Barça no ha perdut mai a Benidorm, però Pascual té ben present com va costar de segellar la victòria el curs passat (27-30). Amb el Guadalajara, el segon classificat, a onze punts de diferència, l’equip barceloní mirarà d’ampliar la seva ratxa d’imbatibilitat fins als 141 partits en l’Asobal i fins als 182 en competicions d’àmbit estatal.

Les expectatives del Granollers són menys èpiques i necessita recuperar el camí de la victòria si no es vol allunyar de les places europees. L’equip vallesà ha d’aprofitar la visita a la pista del cuer, el Cangas Frigoríficos Morrazo, per retrobar-se amb el triomf després de dues derrotes consecutives, tant a l’Asobal, contra el Teucro, com en la copa EHF, contra el Wacker Thun. “L’estat anímic és tan important com el físic”, subratlla el tècnic vallesà, Antonio Rama, que només tindrà la baixa de David Resina, amb un esquinç al turmell dret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)