Més esport

Patinatge sobre gel

Gabara, al mundial júnior

Patinatge sobre gel. Els catalans Gabara, en individual, i Cònsul, en parelles, tots dos del FC Barcelona, seran del 5 a l’11 de març a Sofia

Els catalans Aleix Gabara i Ton Cònsul, tots dos del FC Barcelona, disputaran del 5 a l’11 d’aquest mes el mundial júnior a la localitat búlgara de Sofia. Aleix Gabara, de 18 anys, competirà en la prova individual i cercarà de classificar-se entre els 24 millors del programa curt per poder disputar el programa llarg. Aquest serà el tercer mundial júnior del patinador nascut a l’Argentina que s’entrena en el FC Barcelona des que tenia sis anys. L’any passat va ser el 38è i el 2015 va ocupar el 32è lloc. Serà l’únic representant individual de la selecció espanyola i és la gran promesa del patinatge estatal. En parelles hi haurà dos patinadors més del FC Barcelona, el lleidatà Ton Cònsul i la patinadora nascuda als Estats Units Issabella Gámez. S’entrenen al Canada, tenen 19 anys i Cònsul va disputar el mundial júnior fa dos anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)