lliga asobal

El Barça resol quan vol a la pista del Benidorm

Handbol. Els blaugrana escombren al contracop el conjunt alacantí, que va resistir en la primera part però que es va desfer després del descans

BENIDORM 20 BARÇA 30

BENIDORM:Mijuskovic, Marchan, Simonet (3), Esteban (2), Eloy González (2), Grau (3) i Cuartero (1) -equip inicial–; Rivero (4), Noelvis Robles (1), Salinas, Calderón, Pavan (2), Corzo (2), Rodríguez i Makaria (p.).BARÇA:Ristovski, Ariño (6), N’Guessan (1), Alexis (1), Viran Morros, Lenne (2) i Palmarsson (2) -equip inicial-; Tomás (4), Entrerríos (1), Sorhaindo (1), Valero (5), Syprzak, Dolenec, Dika Mem (4), Aleix Gómez (2) i Pérez de Vargas (1).PARCIAL CADA CINC MINUTS:1-3, 4-3, 5-9, 6-9, 10-10, 10-12 -mitja part-; 11-13, 12-19, 15-22, 17-23, 19-26 i 20-30.ÀRBITRES:Enric Escoda i Roland Sánchez.PÚBLIC:Uns 2.300 espectadors al Palau d’Esport Illa de Benidorm.

El Barça va pujar ahir un altre esglaó en el camí cap a un nou títol de lliga Asobal en guanyar, per deu gols de diferència, a la pista del Benidorm. Els jugadors de Xavi Pascual van jugar amb el pes del partit de Champions League del cap de setmana passat i van trobar, a més, un rival en bon moment, però la superioritat blaugrana va caure pel seu propi pes, de manera inevitable, per decidir el duel. El Benidorm va mirar d’aturar el joc, atacant en estàtic i tractant de no perdre pilotes. Així i tot, no va poder evitar que el Barça no trigués a prendre distància en el marcador gràcies al seu letal joc de contracop. El primer avantatge clar (5-9) va arribar al cap d’un quart d’hora. Abans del descans, els alacantins van aprofitar la lògica relaxació del Barça per igualar el marcador i es va arribar a la mitja part amb un ajustat 10-12. En la segona part, el FC Barcelona no va trigar a escapar-se de nou en el marcador. I aquesta vegada va ser de manera definitiva. Els jugadors de Xavi Pascual es van posar a córrer i van deixar el partit dat i beneït molt abans del final, instal·lats en còmodes diferències, fins a arribar al 20-30 definitiu.