Més esport

El Calmar Vilanova remunta i guanya el segon títol

Hoquei sobre patins. La copa femenina. Va derrotar l’Hostelcur Gijón per un mínim 1-2 en una final molt disputada

El Calmar Vilanova es va emportar el títol de la copa femenina al derrotar per un mínim 1-2 l’Hostelcur Gijón, que sortia com a favorit. El conjunt amfitrió va donar una gran alegria ala seva afició que va omplir el pavelló de Les casernes i va guanyar per segona vegada aquest títol, que ja s’havia emportat en l’edició de l’any 2009. El conjunt asturià es va avançar amb un gol de la catalana maria Díez en el minut nou de partit i amb aquesta avantatge es va arribar al descans.

En la segona meitat les vilanovines van aprofitar millor les seves ocasions. Maria Cordoba va empatar al desviar un xut llunyà de Pati Miret en el minut trenta dos, i a vuit minuts del final l’argentina Daiana Silva va marcar de penal i va situar l’1-2 en el marcador. El Gijón va buscar l’empat però la portera local Cate Ortega, que va fer una gran actuació i va ser escollida la millor de la final, va desfer les ocasions i va assegurar la victòria.