Atletisme

Atletisme

Tres rècords d’una tacada

Atletisme. Els joves sub-20 Pol Retamal (200 m) i Sara Gallego (400 m), i la sub-18 Maria Vicente (llargada) segellen tres noves plusmarques catalanes en categoria absoluta

Mentre el focus de l’atletisme internacional es concentrava aquest cap de setmana en el mundial indoor de Birmingham, tres joves valors del país feien ahir un pas endavant en el seu procés de creixement amb la consecució de tres noves plusmarques de Catalunya: Pol Retamal (20.99 en els 200 m), Sara Gallego (54.09 en els 400 m) i Maria Vicente (6,25 m en llargada). Els dos primers ho van fer en el decurs del campionat d’Espanya sub-20 a Ourense, que lògicament van guanyar, mentre que la polivalent atleta hospitalenca va acreditar el vol de rècord en el campionat català sub-18, a Sabadell.

A més de Retamal i Gallego, van assolir el títol a Ourense cinc catalans més: Jaime Guerra (Cornellà Atlètic), amb el doblet en llargada i triple; Héctor Ramos (CA Igualada), en alçada; Joan Moreno (ISS l’Hospitalet), en heptatló; Jaël Bestué (FC Barcelona), 60 m, i Mireia López (CA Tarragona), en 60 m tanques. El lleidatà Aleix Porras no va poder ser a Galícia perquè competia en el relleu del mundial de Birmingham.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)