Atletisme

Atletisme

Mechaal defensa títol

Atletisme. El palamosí i Lamdassem lideren la selecció catalana, que diumenge competeix en el campionat estatal de cros, a Mèrida

Una setmana després del cinquè lloc en els 3.000 m del mundial en pista coberta de Birmingham, Adel Mechaal tornarà a posar prova diumenge la seva polivalència i capacitat competitiva en el campionat estatal de cros, que es disputa al circ romà de Mèrida i en què el palamosí defensa el títol assolit el curs passat a Gijón. Mechaal i el lleidatà Ayad Lamdassem van segellar el doblet l’any passat, però la selecció catalana es va haver de conformar amb el subcampionat darrere de l’equip de Castella i Lleó. Completen la convocatòria quadribarrada: Ibrahim Chakir, Abderrahim el Jaafari, Ibrahim Ezzaydouny, Àngel Mullera, Jonathan Romeo, Llorenç Sales i Mohamed Zarhouni. L’equip femení, cinquè el curs passat, el conformen: Laia Andreu, Janeth Becerra, Marta Galimany, Montse Mas, Míriam Ortíz i Meritxell Soler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)