Esports de muntanya

Jornet comença la Pierra amb un tercer lloc

Esquí de muntanya. L’equip del català, que corre amb Jakob Herrmann, va perdre el primer lloc en el darrer descens de la jornada

Kilian Jornet i Jakob Herrmann van acabar tercers la primera etapa de la Pierra Menta, que va tenir 2.400 metres de desnivell i tres ascensions. El seu temps a la meta va ser de 2h18:25, a poc més d’un minut dels vencedors, que van ser els francesos Xavier Gachet i William Bon Mardion (2h17:14). L’esquiador català i el seu company austríac anaven primers després de la darrera ascensió, però en el descens fins a l’arribada els van superar els guanyadors i també l’equip format pels italians Michele Boscacci i Robert Antonioli (2h18:25). La parella gironina formada per Oriol Cardona i Marc Pinsach van completar una bona jornada i van acabar en la sisena posició (2h27:26).

En la categoria femenina, Mireia Miró i Marta Garcia van acabar terceres (3h01:39) i Marta Riba Nahia Quincoces, cinquenes (3h09:01).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)