El Bordils B fa un gran inici i s’enfonsa en la segona meitat

1a estatal. El filial blanc-i-verd, que va començar 0-4, perdia 12-11 en el descans

LA ROCA 36 BORDILS B 23

BM LA ROCA:Sánchez (2), Puig (2), Bosch (5), Costa, Montserrat (5), González, Pujol (5), Garcia (1), Morales (1), Mainar (7), Castillo, Mesas (5) i Casas (3).CLUB HANDBOL BORDILS B:Vílchez, Congost (3), Montero (3), Mallorquí, Punsetí (1), Mach, Peresson, Batlle, Palahí, Masó (6), Fornès (2), Àlex Molina, Creixell (4), Amagat (3) i Pau Molina (1).PARCIALS:0-3, 4-4, 5-6, 8-8, 10-9, 12-11, 14-11, 18-14, 22-17, 25-20, 31-21 i 36-23.COMENTARI:El Bordils B va perdre estrepitosament a la pista de la Roca, quart de la lliga i el millor entre els que no aspiren a la fase d’ascens –dos llocs i tres equips–, en un partit que va començar manant 0-4 amb gols de Congost (2), Montero i Masó i, sobretot, la porteria a zero en els primers sis minuts. Els locals de seguida van respondre però els de Carles Ramonet encara es resistien (5-7 i 12-11 en la darrera acció abans del descans, d’Amagat). Però la segona meitat va ser una altra història i els darrers deu minuts, un calvari (11-2).